TÁJÉKOZTATÓ

a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült háztartások egyszeri, természetbeni juttatásáról

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány az 1364/2018. (VII.27.) számú határozatával döntött a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri, természetbeni juttatásáról.
A támogatás azon háztartások (egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége) részére igényelhető, melyek gáz- vagy távhőszolgáltatási szerződéssel nem rendelkeznek és korábban téli rezsicsökkentésben nem részesültek.
Az igénybejelentés feltétele, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.
Az igénybejelentés további feltétele, annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jogosult ellenőrizni, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült és az ellenőrzést semmilyen formában nem akadályozhatja, illetve annak tudomásul vétele, hogy az ellenőrzés akadályozása esetén az igényjogosultsága megszűnik!
A támogatás formája természetbeni juttatás, tehát a jogosultak nem pénzjuttatásban részesülnek, hanem közvetlenül tüzelőanyagot kapnak!
A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.
Az igénybejelentő lap elérhető az Önkormányzati Hivatalban és letölthető a www.szerecseny.hu honlapról is. (lásd: cikk alján)
A kitöltött és aláírt igénybejelentő nyilatkozatokat Szerecseny Község Önkormányzata 9125 Szerecseny, Széchenyi u. 2. szám alatti címére kell eljuttatni személyesen vagy postai úton.
Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a megadott határidő után beérkező igényeket (az önkormányzatoknak előírt adatszolgáltatási határidőre tekintettel) nem áll módunkban befogadni!
Igénybejelentő nyomtatvány
Adatkezelési tájékoztató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük