2018. augusztus 25-én, a hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó szombati napján tartottuk meg szüreti napi rendezvényünket. Ezt a hagyományt tíz éve élesztették fel az „Évgyűrűk” Nyugdíjas Klub tagjai. Nagy örömömre összekovácsolódott egy lelkes kis csapat, akik felvállalták, hogy átveszik a szüreti nap szervezésével, lebonyolításával járó sok-sok munkát az idősebbektől, hogy a hagyomány meg ne szakadjon. Ezúton köszönöm meg munkájukat és kívánom, hogy lelkesedésük megmaradjon, sok rendezvényen számítunk rájuk!
Számítunk a támogatókra, segítőkre, akik nélkül a mostani rendezvény nem sikerülhetett volna. Az ő munkájukat, támogatásukat is nagyon köszönöm. Köszönöm a meghívott lovasoknak, lovas kocsisoknak, hogy távolabbi településekről is eljöttek hozzánk, hogy színesítsék a felvonulást.
Nagyon kellemes, élményekben gazdag, szórakoztató napot tölthettünk el együtt. A nap a reggeli ébresztéssel kezdődött. A felvonulás alatt nagyon vendégszerető fogadtatásban részesülhettünk minden megállóhelyen. A délután során, a focipályán finom ételek, gazdag programok vártak bennünket.
Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát!

Bolla Gyula
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük