GYÁSZHÍR

Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit, hatnak tovább.
Kosztolányi Dezső

Tudjuk, aki megszületik, az egyszer el is távozik a földi életből, de ezt a tényt nem könnyen vesszük tudomásul. Főleg akkor, amikor arról értesülünk, hogy elment közülünk valaki, akit sokan ismertek és sokan szerettek.
Bolla Istvánt, Szerecseny község első polgármesterét, díszpolgárát sokan szerettük, tiszteltük jóindulatú, tisztességes, becsületes munkássága miatt. A rendszerváltás örömteli, de rendkívül nehéz időszakában töltötte be a polgármesteri tisztséget.
Köztiszteletnek örvendett magánemberként és polgármesterként egyaránt. A kiérdemelt közbizalommal soha nem élt vissza, hanem gyarapította, amelyre csak a legalázatosabb politikusok képesek. Bolla István példaképe lehet sokunknak, akik a köz szolgálatára esküdtünk fel.
Előbb sportvezetőként, később a falu vezetőjeként hosszú éveken keresztül szolgálta települését. Nagyon sokat tett a sportegyesület sikeréért, a falu gyarapodásáért, a közösségek építéséért, a régi események megörökítéséért. Köszönjük! Köszönjük a Faluház-tornaterem épületét, amelyre büszkék vagyunk, örömmel használjuk.
Szerecseny Község Önkormányzata – a falu nevében is – osztozik a család gyászában.
Bolla István emlékét életútjához méltó tisztelettel és nagyrabecsüléssel őrzi meg szeretett faluja, Szerecseny.

Bolla Gyula
polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük